Cristian Ioan Budău Boloban

antreprenor în construcții care a construit, cu ajutorul lui Dumnezeu, peste 200 de case în județul Satu Mare, în ultimii 20 de ani!

Cristian Ioan Budău Boloban

și astfel obții onorarii mai mari, proiecte mai ambițioase și mai mult control asupra șantierelor tale

Cristian Ioan Budău Boloban antreprenor în construcții care a construit, cu ajutorul lui Dumnezeu, peste 200 de case în județul Satu Mare, în ultimii 20 de ani!

dacă ești, Arhitect, Constructor sau Dezvoltator imobiliar, vreau să te învăț:

Cum să reduci costurile unei construcții cu peste 30%

și astfel obții onorarii mai mari, proiecte mai ambițioase și mai mult control asupra șantierelor tale

dacă ești, Arhitect, Constructor sau Dezvoltator imobiliar, vreau să te învăț:

Cum să reduci
costurile unei construcții
cu peste 30%

Scalează-ți biroul de arhitectură

Integrează în cadrul afacerii tale, lecțiile învățate de un constructor profesionist în peste 20 de ani de activitate în România.

Oferă-le clienților tăi OCEX (Sistem de Optimizare a Costurilor de Execuție) pentru a te diferenția radical de concurență (te vei bucura de mai multă încredere și vei putea cere onorarii mai mari)

Înscrie-te cu adresa de e-mail

… și află care sunt punctele în care șantierele tale irosesc cele mai semnificative sume de bani.

Gratuit: 15 lecții esențiale timp de 15 zile

De la cine vei învăța

Cristian Ioan Budău Boloban – antreprenor în construcții cu peste 200 de case construite in ultimii 20 ani în județul Satu Mare si Cluj.  

Deprinderile secretelor în domeniul construcțiilor le-am însușit pe șantierele din Italia în urma cu mai bine de 20 de ani, dar de-atunci, nu m-am oprit din învățat.

Am participat la zeci de cursuri și seminarii de pregătire în materie de management și organizare astfel încât să pot oferi o experiență de excepție tuturor celor care de-a lungul timpului mi-au acordat încrederea în construirea casei lor. 

ECHIPA

Impreună cu Marius Șoflete (inginerul ce a stat la baza construcției casei Buhnici) si cu Darius Bogdan (arhitect vizionar) am lansat, în cadrul Academiei Șoflete, primul Program Intensiv de Asistență în realizarea construtiei casei tale, dedicat celor ce vor să își construiască o casă.

Ce vei învăța în următoarele 2 săptămâni

Te salut! Eu sunt Cristian Budău, iar meseria mea de constructor (din ultimii 20 de ani) mi-a oferit lecțiile necesare pentru a pune bazele sistemului OCEX: (Sistem de Optimizare a Costurilor de Execuție)

În următoarele 2 săptămâni, îți voi trimite pe e-mail 15 articole ce conțin lecții de pragmatism (atât financiar cât și tehnic), studii de caz din experiența care m-a format și care m-a transformat într-un antreprenor de succes.

Vei afla din acest minicurs:

Ce înseamnă o economie de 30% din bugetul unei construcție pentru client? La un buget de €150.000? Dar la €300.000?

Înscrie-te acum

 și descoperă sistemul care dublează valoarea ofertei tale, atât pentru tine cât și pentru beneficiari

Cui se adresează
acest Minicurs?

Cui NU se adresează
acest Minicurs?

Ce spun beneficiarii:

Căsuța noastră de vis - construită de Davilas
Allex Popescu
Read More
"Am ales Davilas pentru a construi casa visurilor noastre și nu am regretat nicio clipă. Echipa a fost extrem de profesională și dedicată, menținându-ne informați constant cu privire la stadiul lucrărilor. Materialele folosite au fost de cea mai bună calitate, iar execuția a fost impecabilă. Ne-au ajutat să ne transpunem viziunea în realitate și suntem extrem de mulțumiți de rezultatul final."
Aprecieri si recomandări
Claudia loana Onaca
Read More
Multumim din suflet domnului Cristian Budau care a avut foarte multa rabdare cu noi cand am venit in urma cu 4 ani sa vb.despre cumpararea casei. Are o rabdare de fier de a asculta miile de intrebari pe care de fapt e normal sa le avem in momentul in care cumparam o casa. A dat dovada de rabdare si profesionalism si pentru asta îi multumim din suflet.
Succes in continuare !!!
Marius Cobuz
Read More
Pentru noi, colaborarea cu Davilas Satu Mare, echipa si colaboratorii lor, a fost tot ce ne-am putut dori si tot ceea ce am avut nevoie. Rezultatul este o casa asa cum ne-am dorit, in bugetul nostru, de calitate, atat in privinta constructiei cat si a finisarilor, la care s-au respectat timpii de executie. Am apreciat in mod deosebit transparenta in tot ceea ce priveste intocmirea documentatiei, a constructiei casei si a materialelor folosite. Daca ar fi sa o luam de la capat, am alege Davilas fara cea mai mica ezitare!
Casa doamnei Rodica
Popovici Rodica
Read More
Aveti perfecta dreptate, ma bucur ca am ales proiectul perfect si sfaturile d-voastra. Constructia casei trebuie sa fie utila,confortabila si nu de fatada. Tin sa va multumesc din suflet pentru colaborarea, seriozitatea si calitatea lucrari. An nou fericit si multe realizari! Noi va mulţumim d-na Rodica pentru increderea cu care ne-ați investit
Mulțumiri către Davilas Construct
doamna R. Marinca
Read More
Ne-a vizitat ieri la redacție doamna R. Marincas, care dorește să-i mulțumească prin intermediul ziarului nostru firmei Davilas Construct. "Tin să menționez faptul că, deși nu am fost prezenți în țară în timpul lucrărilor, echipa Davilas Construct condusă de dl. Cristian Budău a dat dovadă de profesionalism din cap și până în picioare și a executat o lucrare care ne-a depășit așteptările. Recomand cu căldură Davilas Construct oricărui sătmărean interesat să construiască o locuință." Le mulțumesc din suflet și le doresc succes în continuare, ne-a spus cititoarea noastră.
Cea mai bună alegere - Davilas Satu Mare
Veronica Bizau
Read More
Am avut criterii clare in ceea ce ne dorim de la constructorul nostru: sa ne ofere siguranta sa putem vedea munca lui anterioara sa fim siguri de calitatea executiei sa fie flexibili in ceea ce priveste asteptarile si dorintele noastre sa se incadreze in bugetul nostru sa ne ofere suport in lucari de racordare la utilitati sa fie clari si deschisi in ceea ce priveste contractul si clauzele acestuia sa respecte termenele de executie promise Aceste criterii au fost indeplinite de echipa Davilas si ne-am convins ca a fost cea mai buna alegere.
Previous
Next

O imagine face cât 1000 de cuvinte

Înscrie-te acum

 și descoperă sistemul care dublează valoarea ofertei tale, atât pentru tine cât și pentru beneficiari