Cristian Ioan Budau Boloban

antreprenor în construcții care a construit, cu ajutorul lui Dumnezeu,
peste 200 de case în județul Satu Mare, în ultimii 20 de ani!

Ești arhitect, inginer sau manager de proiect?

Descoperă cum poți să reduci costurile unei construcții cu peste 30%


Și astfel să obții onorarii mai mari, proiecte mai ambițioase și mai mult control asupra șantierelor tale

Ce vei învăța în acest Mini Curs GRATUIT?

Oferă-le clienților tăi servicii de optimizare a costurilor de execuție...

... pentru a te diferenția radical de concurență (te vei bucura de mai mulă încredere și vei putea obține onorarii mai mari)

Abonează-te
și vei primi pe mail

Mini Cursul GRATUIT:

15 de Secrete ... in 15 de articole atent documentate!

Cristian Ioan Budău Boloban – antreprenor în construcții cu peste 200 de case construite in ultimii 20 ani în județul Satu Mare si Cluj.  

Deprinderile secretelor în domeniul construcțiilor le-am însușit pe șantierele din Italia în urma cu mai bine de 20 de ani, dar de-atunci, nu m-am oprit din învățat.

Am participat la zeci de cursuri și seminarii de pregătire în materie de management și organizare astfel încât să pot oferi o experiență de excepție tuturor celor care de-a lungul timpului mi-au acordat încrederea în construirea casei lor. 

Impreună cu Marius Șoflete (inginerul ce a stat la baza construcției casei Buhnici) si cu Darius Bogdan (arhitect vizionar) am lansat, în cadrul Academiei Șoflete, primul Program Intensiv de Asistență în realizarea construtiei casei tale, dedicat ție – celui care vrei ca în viitorul apropiat să îți construiești o casă. 

Cunoștințele acumulate, atât pe șantiere cât și din interacțiunile mele cu partenerii mei, cu clienții mei, intenționez sa le împărtășesc cu tine!

Abonează-te

și vei primi pe mail

Mini Cursul GRATUIT:

15 de Secrete ... in 15 de articole atent documentate!

15 motive


pentru care să îți dorești să pui mâna ACUM pe Minighidul GRATUIT: "SECRETELE FUNDAMENTALE ale CONSTRUCȚIEI CASEI"

Ce vei AFLA ?

 1. Cum să folosești sistemul OCEX (optimizare a costurilor de execuție) pentru a prelua controlul asupra șantierelor tale.

 2. Cum să negociezi pentru a-i economisi clientului tău o “mică avere”, și să  să îți dublezi onorariul în același timp (atâta timp cât tu îii aduci clientului tău economii vizibile fără să facă rabat la calitate va fi dispus să îți accepte o creștere proporțională a onorariului). 

 3. Cum să te poziționezi ca profesionist față de client?

 4. Cum să integrezi OCEX în propria ta ofertă?

 5. Cum să devii indispensabil pentru beneficiar?

 6. Cum să atragi clienți mai buni si proiecte mai mari și mai profitabile?

 7. Cum să îți ghidezi clientul când face achiziția terenului, astfel încât să evite pierderi de zeci de mii de euro!!!

 8. Să-i arați clientului tău cum oamenii care și-au ales înțelept proiectantul au facut economii de mii sau zeci de mii de euro în construcția casei lor.

 9. Care este impactul un studiul GEO binefăcut asupra bugetulului încă înainte de achiziția terenului?

 10. Cum să îți creezi un BUGET corect al construcției încă înainte ca clientul tău să înceapă execuția,  astfel încât să se încadreze în el la final.

 11. Cum să îți poți da seama de trucurile folosite de mesteri pe șantier, astfel încât să NU te lași PĂCĂLIT/FURAT de ei!!!

 12. Care este motivul numărul UNU pentru care 99% din oameni își DUBLEZĂ BUGETUL de construcție al casei și CUM să îți ajuți clienții să evite să se numeri printre ei!!!

 13. Cum să îți depașeși frica de a nu găsi o echipe bune de meșteri pe care să le recomanzi clientului tău, echipe cu care să ai o colaborare excepțională pe termen lung.

 14. Cum să îți ghidezi clientul să își aleagă materiale de calitate, fără să trebuiască să își vândă un rinichi și un plămân pentru ele 

 15. Ce înseamnă o economie de 30% la un buget de 150.000E și cum o poți obține pentru clientul tău?

GRATUIT - 15 lecții esențiale

Înscrie-te cu adresa de email și află care sunt punctele în care șantierele tale irosesc cele mai semnificative sume de bani

Abonează-te GRATUIT

și vei primi pe mail

Mini Cursul GRATUIT:

15 de Secrete ... in 15 de articole atent documentate!

Dăruind, vei dobândi!

Dă un share pe facebook, pentru ca și prientenii tai ce doresc să-și construiască o casă, să aibe acces la cele ” 21 de Secrete ...”!